Setari Cookie-uri

Deea Maxer, atac dur la adresa lui Dinu Maxer.Problemele conjugale pe care le-a dorit să le țină ascunse au ieșit acum la iveală

Deea și Dinu Maxer au divorțat de comun acord, fără a face un scandal din acest lucru. Se pare, însă, că în urma separării au rămas cuvinte nespuse, iar Deea Maxer a dat de înțeles care ar fi câteva din problemele care i-au dus pe cei doi în fața notarului.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație, fără scandal, așa cum este obișnuița printre vedetele autohtone. Dacă la început cei doi au decis să păstreze discreția în ceea ce privește problemele conjugale, Dinu Maxer a fost primul care a oferit informații despre separarea de mama copiilor săi.

Potrivit lui Dinu, divorțul a venit ca urmare a lipsei de iubire dintre cei doi, mai ales după apariția celui de-al doilea copil al lor, micuța Maysa.

„Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică”, spunea Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citește și:

La câteva zile după declarațiile fostului soț, Deea Maxer a făcut publice câteva rânduri, care i-au dus pe internauți cu gândul la problemele serioase pe care cuplul le avea. Artista a dat de înțeles că fostul soț nu ar fi înțeles-o așa cum și-ar fi dorit ea.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, sunt rândurile postate de Deea Maxer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.