Setari Cookie-uri

Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru actuala iubită a lui Cătălin Cazacu: Eu am reușit să scap...

Relația tumultoasă dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a ajuns la final, după numeroase împăcări și despărțiri. Acum, cei doi și-au refăcut viață, însă, asistenta tv nu a ezitat să îi adreseze un avertisment actualei iubite a lui Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, cu nenumărate împăcări și despărțiri. Cei doi și-au spus într-un final "Adio", iar la scurt timp și-au refăcut viața sentimentală. Chiar dacă asistenta tv de la "Neața cu Răzvan și Dani" este într-o altă relație și postează imagini cu buchetele imense de flori pe care le primește, gândurile îi zboară în continuare în trecut.

După ce paparazii l-au surprins pe Cătălin Cazacu în compania unei alte femei, Ramona Olaru a reacționat imediat. În matinalul de la Antena 1, ea a făcut un avertisment pentru actuala iubită a fostului ei partener de viață.

'Că tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta. Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap.', a spus Ramona Olaru, în direct, la Antena 1.

Citește și:

Ramona Olaru iubește din nou

După o căsnicie eșuată și mai multe relații tumultoase, Ramona Olaru nu renunță la ideea de iubire. Ea își dorește cu orice preț să aibă parte de o dragoste așa cum merită, astfel că nicio situație mai puțin plăcută în dragoste nu o face să pună stop la acest capitol.

Recent, ea a publicat o imagine în care este înfățișată mâna ei, alături de cea a unui bărbat. Potrivit cancan.ro, noua ei cucerire este un tânăr în vârstă de 25 de ani, pe nume Mircea Babagianu.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.