Setari Cookie-uri

Gabriela Prisăcariu, mamă de doi? Ce spune vedeta despre mărirea familiei: Ne vom gândi și la al doilea copil...

Gabriela Pisăcariu și Dani Oțil trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, iar micuțul Tiago le înseninează viața. Recent, soția prezentatorului tv a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au schimbat radical viața, după venirea pe lume a micuțului lor, Tiago. Cel mic primește toată atenția și iubirea părinților săi, astfel că Dani și Gabriela au mare grijă ca lui Tiago să nu îi lipsească nimic.

Recent, Gabriela Prisăcariu a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia și a-i face un frățior sau o surioară lui Tiago. Modelul a mărturisit că își dorește să aibă doi copii, însă, momentan, mai așteaptă până când fiul ei va mai crește.

„Momentan nu ne gândim să mărim familia! Întotdeauna am spus că o să am doi copii pentru că eu sunt singură la părinți și mi-am dorit să am un frate. Văd cât de greu este și atunci ne mai gândim puțin. Am zis că în momentul în care voi dormi o noapte întreagă, atunci ne vom gândi și la al doilea copil”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Playtech.ro.

Citește și:

Frumoasa mămică a vorbit și despre băiețelul ei, care este un copil plin de energie și care se trezește în continuare noaptea.

„Tiago este pe baterii. Este un copil minunat, îl iubim de nu mai putem, dar face ce vrea din noi! El este șeful, are o armată de oameni în jurul lui și pe toți ne aliniază. De la bunici, la mamă, la tată, la toată lumea. Cel mai greu îmi este cu trezitul noaptea, încă se trezește, încă mănâncă noaptea și nu acceptă pe nimeni, decât pe mine. Faptul că mă trezesc și merg la el în cameră, nu mai este un somn normal, iar pe Dani trebuie să îl protejez ca să se odihnească pentru emisiune”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.