Setari Cookie-uri

Gabriela Lucuțar, conexiune paranormală cu Mioara Roman. Ce mesaje a primit patroana de pompe funebre?

Gabriela Lucuțar a dezvăluit, într-o emisiune recentă, detalii tulburătoare despre conexiunile supranaturale care au însoțit înmormântarea Mioarei Roman.

Gabriela Lucuțar, patronă de pompe funebre și apropiată a familiei Roman, a dezvăluit detalii neobișnuite despre înmormântarea regretatei Mioara Roman. Într-o apartiție televizată, Gabriela Lucuțar a împărtășit detalii cutremurătoare despre conexiunea paranormală pe care o simte cu cei decedați și cum ideile pentru serviciile funerare îi sunt inspirate, chiar comunicate, de către cei care au trecut la cele veșnice.

Evenimentul solemn al înmormântării Mioarei Roman a fost unul care a captat atenția prin fastul și detaliile inedite, în special prin coliva cu foiță de aur, o idee care se pare că a fost inspirată direct din sfera supranaturală. Lucuțar a dezvăluit că, deși a discutat inițial despre detaliile înmormântării cu Oana Roman cu două luni înainte, ideea a fost ulterior uitată până când Mioara Roman însăși i-a reamintit de aceasta, transmitându-i, în mod paranormal, dorințele sale.

Citește și:

„Oana a spus că «mama mea a avut un suflet de aur» și așa mi-a venit ideea pentru coliva cu foiță de aur. Totuși uitasem acest detaliu pe care îl vorbisem acum două luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte. Pentru că de fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideile. De cele mai multe ori familia mă întreabă: «dar de unde știați că mamei mele îi plăcea să mănânce dulceață de trandafiri».

La momentul în care îi pregătesc…ăsta cu dulceața de trandafiri e un exemplu foarte bun, pentru că pur și simplu mi-a venit în minte, deși mie nu îmi place dulceața de trandafiri. Să vă explic. V-am dat un simplu exemplu. Eu nu cred că sunt experiențe paranormale, pur și simplu se întâmplă niște lucruri. Eu nu vorbesc cu spiritele, ele doar îmi transmit. Îmi transmit senzorial, da. Eu vă spun ce se întâmplă. Sunt o persoană serioasă.

Citește și:

Cu foița de aur a fost în felul următor: stăteam o pregăteam și aia a fost. Nu visez, se întâmplă la momentul în care ne întâlnim. Mă implic în absolut tot. Eu nu pot să las pe altcineva să se ocupe. La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și sufletul este lângă. Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie. Și ei se sperie. Înainte, când nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”, a explicat Gabriela Lucuțar, la România TV.

Gabriela Lucuțar, cunoscută sub numele de Regina Întunericului, a explicat că simte o conexiune spirituală cu fiecare persoană decedată de care se ocupă și că primește inspirație divină pentru a organiza serviciile funerare. ÎMai mult, aceasta a descris cum, în timpul pregătirii corpului pentru înmormântare, simte prezența sufletului lângă ea și că, într-un mod inexplicabil, primește mesaje senzoriale care îi ghidează acțiunile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.