Setari Cookie-uri

Cristi Mitrea nu mai ține legătura cu fiul său, David: acum iarăși suntem într-o beznă totală...De ce s-a ajuns aici?

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au trăit împreună o poveste tumultoasă de iubire, în urma căreia s-a născut David Andrei, fiul celor doi. Cu toate acestea, luptătorul de MMA nu mai ține legătura cu David și nu a mai vorbit cu el de o perioadă foarte lungă de timp. De ce s-a ajuns aici?

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii Burlăcița, acolo unde au decis să formeze un cuplu. Relația lor a fost una presărată cu multe momente tensionate, însă, cu toate acestea, din dragostea lor s-a născut David-Andrei, fiul celor doi.

Cristi Mitrea nu a avut și nici în prezent nu are o relație bună cu mama copilului său, iar cei doi nu își vorbesc deloc. Din păcate, sportivul nu are o relație nici măcar cu fiul său și spune că așteaptă ca acesta să crească pentru a avea o discuție de la "bărbat la bărbat". Cristi Mitrea a dezvăluit care este relația actuală cu fiul său, după un conflict cu Kamara, în platoul emisiunii "La Măruță." După ce l-a acuzat pe Kamara de victimizare și de faptul că se folosește de numele fiului său pentru a apărea la tv, Cristi Mitrea a primit imediat replica din partea artistului.

Citește și:

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este', i-a zis Kamara lui Mitrea.

Cum se înțelege Cristi Mitrea cu fiul său, David?

Cristi Mitrea a recunoscut că nu are o relație cu fiul său și că nu e prezent în viața micuțului. Cu toate acestea, acum câțiva ani, Mitrea a fost aproape de fiul său, însă acum nu mai au niciun fel de comunicare.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect', a declarat Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.