Setari Cookie-uri

Gina Pistol și-a ales două rochii de mireasă. Vedeta de la Chefi la cuțite și Smiley își unesc destinele luna aceasta

Gina Pistol se pregătește de nuntă și va îmbrăca nu una, ci două rochii de mireasă.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar împreună sunt părinții micuței Josephine, fetiță pe care și-au dorit-o mult timp. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă, așa cum au anunțat pe pagina lor de Youtube.

Smiley a povestit cum a fost cererea în căsătorie, mai ales că se gândise la acest moment de dinainte ca micuța lor să vină pe lume. El a fost sfătuit de nașa celor doi cu privire la inelul de logodnă, care a fost realizat special pentru Gina.

„Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, chiar înainte să aflu că este gravidă. Ea nu știa. Se petrec multe lucruri în capul meu de nu știe nimeni. M-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac așa cu artificii, cu prieteni, ca-n filme… și cumva m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru cu care suntem obișnuiți.

Citește și:

Mi-am dat seama că cererea în căsătorie trebuie să fie una normală, la noi în casă, cu fiica noastră. Am avut inelul ascuns în casă. Fiica noastră este extrem de simpatică și am zis că na… Josephine avea 8-9 luni. (…) Nu mă așteptam ca Gina să fie plină de spume la propriu. Eu m-am pregătit, cum formulez. Nu am știut că ea nu a auzit. Nu mai știu ce i-am zis.", a povestit artistul pe canalul său de Youtube.

Smiley a căutat inelul perfect pentru Gina și a apelat la ajutorul nașei celor doi.

„Am vorbit cu nașa noastră. Nu mă pricep la bijuterii. Știam treaba asta cu inelul cu diamant… Am căutat ceva… Știam care e forma de diamant care îi place. Am căutat un bijuterier foarte tare. E făcut special pentru ea, adică nu e cumpărat de la magazin.", a mai mărturisit vedeta.

Citește și:

Mult așteptatul eveniment, nunta celor doi va avea loc în această lună, într-un loc special, la un restaurant lângă pădure. Viitoarea soție a lui Smiley va îmbrăca două rochii de mireasă, pe care le ține ascunse de artist, așa cum este tradiția populară.

În ceea ce privește invitații, cei doi vor avea în jur de 200-300 de persoane dragi care le vor fi alături în ziua cea mare.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.