Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, cea mai fericită mămică! Fiica ei cea mare, Sienna, se mută în România

Andreea Antonescu este cea mai fericită mămică, asta după ce fiica sa, Sienna, s-a hotărât să se mute definitiv în România.

Andreea Antonescu radiază de fericire de când fiica sa cea mare, Sienna, a decis să se mute definitiv în România. Vestea vine ca o alinare pentru jumătatea Andre, care simțea o neliniște în legătură cu distanța care o despărțea de Sienna și cu provocările impuse de fusurile orare diferite.

Sienna, care a studiat în străinătate, a luat decizia de a rămâne în România pentru a fi alături de sora ei mai mică, Venice,,

"Ea a studiat acolo. Și acum, pentru binele micuței noastre Venice și pentru binele meu, ea a decis să rămână aici. Fata mea rămâne cu mine. O voi înscrie în clasa a șasea. Aveam doi copii pe două continente, și a fost foarte dificil pentru mine. [...]

Ocolind propriile mele experiențe și neajunsuri, aveam doi copii pe două continente, și a fost o adevărată provocare. Dar acum, cu amândouă fiicele mele aici, inima mea este liniștită. Nu există nimic mai frumos decât să fii cu fetele mele. Sunt extrem de fericită și mulțumită. Toate îngrijorările mele au dispărut.", a declarat artista, pentru cancan.ro.

Citește și:

Artista a mai dezvăluit că a fost o adevărată provocare să o știe pe fiica ei pe un alt continent.

"În afară de trăirile personale și problemele mele, să am doi copii pe două continente a fost o adevărată provocare. Dar acum, cu amândouă fiicele mele aici, inima mea este liniștită. Nu există nimic mai frumos decât să fii cu fetele mele. Sunt extrem de fericită și mulțumită. Toate îngrijorările mele au dispărut." , a mai menționat vedeta.

Relația Andreei Antonescu cu fostul soț, Traian Spak, a rămas surprinzător de prietenoasă în ciuda divorțului lor. Deși Antonescu nu ia în considerare o împăcare cu fostul soț, ea recunoaște că viitorul este incert.

"Traian a menționat că este bucuros că Sienna și cu mine împărtășim aceeași dorință de a fi împreună. Sienna și cu mine ne doream să fim împreună, și acum suntem fericiți. Relația mea cu Traian este foarte bună. În ceea ce privește faptul dacă voi fi din nou cu el, aceste lucruri sunt imprevizibile. Nu poți fi niciodată sigur în astfel de privințe.", a concluzionat Andreea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.