Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu dezvăluie detaliile relației cu tații fetițelor sale: Traian Spak, omul în care are încredere totală

Artista vorbește deschis despre legătura specială cu fostul soț și actuala relație cu tatăl celei de-a doua fiice, Victoria.

Andreea Antonescu, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a fost în centrul atenției recent, dezvăluind detalii emoționante despre relația sa cu tații fetițelor sale, Sienna și Victoria. Cu Traian Spak, tatăl Siennei, artista a avut o poveste de dragoste care a durat 14 ani, iar despre acesta are doar cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu recent acordat Spynews.ro, Andreea Antonescu a dezvăluit că Traian Spak este omul în care are încredere totală și cu care împărtășește orice.

"Este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele," a mărturisit artista.

Citește și:

Andreea Antonescu a subliniat importanța de a avea în viață pe cineva care să îi fie sprijin necondiționat, care să rămână alături indiferent de circumstanțe. Prin prisma fiicei lor, Sienna, și prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, Andreea Antonescu a subliniat că a rămas o poveste frumoasă între ea și Traian.

Despre relația cu tatăl celei de-a doua fiice, Victoria, artista a evitat să ofere prea multe detalii, menționând că este un subiect pe care preferă să nu îl dezbată.

„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. – face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, a povestit Andreea Antonescu, în cadrul unui interviu recent, potrivit

Citește și:

Cu privire la posibilitatea unei împăcări cu Traian Spak, artista a fost întotdeauna radicală, afirmând că nu vor mai fi împreună. Cu toate acestea, Andreea Antonescu a mărturisit că în timp a învățat să nu mai spună "niciodată".

"El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămâne până la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alături de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui," a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.