Setari Cookie-uri

Dani Oțil, despre submarinul dispărut în Oceanul Atlantic: Dă-i naiba de bogați

Dani Oțil a dat câteva declarații despre submarinul care a dispărut în Oceanul Atlantic și pentru care se fac căutări disperate. Acestuia nu i-a venit să creadă cum au reacționat oamenii. Iată ce a zis!

Submersibilul "Titan" a dispărut în Oceanul Atlantic, aflându-se către epava centenară a navei Titanic, în cadrul unei expediţii turistice. În acesta se aflau cinci persoane, care au rămas cu o rezervă de oxigen care ar ajunge, în mod normal, pentru doar 96 de ore. Având în vedere că acesta a dispărut duminică, salvatorii ar trebui să îl găsească joi, pentru ca persoanele aflate la bord să mai fie în viață.

Având în vedere că rezerva de oxigen s-ar putea epuiza în orice moment, au început căutările disperate pentru a-l găsi, dar fără niciun rezultat până la momentul actual. Echipele de salvare au sesizat, totuși, niște sunete în zona în care submarinul s-a scufundat și s-au ghidat după acestea, în speranța că vor reuși să îi scape cu viață pe cei aflați acolo. Mai multe vedete și-au dat și ele cu părerea, în mediul online, despre situația aceasta, iar printre ele se află și Dani Oțil.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.