Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu a plătit nota la un restaurant. Care a fost reacția ei: Să mă facă de râs

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu a plătit nota la un restaurant, iar reacția vedetei nu a întârziat nici ea să apară. Ce a avut de zis în apărarea sa!

Certurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, iar de atunci niciunul dintre ei nu a mai avut liniște. Artista își dorește să fie lăsată în pace, să își crească băieții și să se bucure de libertate, doar că nu are parte de lucrurile acestea.

Acum ceva vreme, fostul ei partener de viață a acuzat-o că a luat masa împreună cu cei mici într-un restaurant din București, după care a plecat fără a mai plăti nota. Invitată fiind în emisiunea prezentată de Dan Capatos, vedeta a decis să lămurească situația și a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile. I se pare de necrezut cum Gabi Bădălău încearcă să fie și el prezent în toate locurile în care își face ea apariția cu copiii pe care îi au împreună, dar nu are nicio putere în acest sens.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.