Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, în punctul de a ceda din cauza oboselii. Mesajul actriței de pe patul de spital

Mădălina Ghenea este o actriță de mare succes în Italia, însă proiectele din ultima perioadă i-au provocat multă oboseală. Corpul vedetei a cedat, iar Mădălina a ajuns de urgență pe patul de spital.

Celebra actriță Mădălina Ghenea (36 de ani) a surprins pe toată lumea când a făcut publică nevoia sa de a lua o pauză de la activitățile sale profesionale, în urma unui episod medical neașteptat. Cu puțin timp înainte de o ședință foto pe care o avea programată, actrița a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, simțindu-se copleșită de oboseală și epuizare.

Recent, vedeta și-a informat urmăritorii de pe Instagram despre starea sa de sănătate fragilă, anunțând că este nevoită să suspende temporar toate proiectele și colaborările profesionale. Într-un mesaj plin de sinceritate și vulnerabilitate, Mădălina Ghenea a împărtășit că a ajuns la un punct critic, în care oboseala acumulată și-a spus cuvântul.

"Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți cei care așteptau un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de ședință foto și am fost mereu prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație", a fost mesajul transmis de Mădălina Ghenea, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Originară din Slatina, Mădălina Ghenea și-a clădit o carieră solidă în Italia, atât în televiziune, cât și în actorie. În presa internațională, este prezentată ca un model de femeie împlinită, mamă fericită și actriță de succes.

”Un fizic asemenea celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală, cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale. În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Citește și:

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, despre frumoasa româncă.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.