Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Alex Velea cu băieții săi: O bag pe nevastă-mea la înaintare...

Alex Velea și Antonia au mărturisit care este dinamica la ei în familie și cum se înțeleg cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

Antonia și Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, care formează un cuplu puternic încă din 2012. De-a lungul timpului, și-au construit o familie frumoasă, având împreună doi băieți, Dominic și Akim. Cu toate că viața lor este plină de provocări profesionale și personale, cei doi artiști reușesc să își crească copiii într-un mediu plin de dragoste, respect și disciplină.

Într-un episod recent al podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, Alex Velea a dezvăluit cum se implică în creșterea băieților și cum se desfășoară dinamica în familia lor.

„La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații. Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult”, a mărturisit artistul.

Citește și:

Alex descrie modul în care s-a transformat relația sa cu cei trei copii, menționând că se simte mai degrabă ca un tovarăș decât ca un tată strict. Cu toate acestea, el recunoaște că uneori intervenția soției sale, Antonia, este necesară pentru a impune regulile și disciplina.

"Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult. Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă. Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare”, a mai spus Alex Velea,

La rândul ei, Antonia a vorbit despre rolul său în educarea copiilor, descriindu-se drept „polițistul rău” al familiei când vine vorba de impunerea regulilor. Dominic și Akim sunt încurajați să petreacă un timp limitat în fața ecranelor, iar regulile stabilite de mamă sunt respectate cu strictețe.

Citește și:

Cu toate acestea, certurile între frați sunt inevitabile, iar Alex intervine adesea pentru a mediat conflictul și a promova înțelegerea și iubirea între Dominic și Akim.

"Se încing rău de tot. Mai intru (între ei), dar ei au iubirea lor. Se și iubesc la maxim. Toți trei frații între ei se iubesc, dar băieții se și bat”, a explicat Alex.

Pe lângă dragostea și disciplina din familie, credința ocupă și ea un loc important în viața familiei lor. Antonia a mărturisit că ei se roagă seara înainte de culcare și că încearcă să i le insufle și copiilor aceleași valori.

„Cred foarte mult (în Dumnezeu – n.red.). Noi vorbim foarte des despre asta și ne rugăm seara, înainte să ne culcăm. Am putea și mai mult, dar o să lucrăm la treaba asta”, a spus Antonia, în podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.