Setari Cookie-uri

Dieta anti anxietate: ce alimente sa consumi timp de o saptamana

Dieta anti anxietate te poate ajuta sa scapi de multe neplaceri. De palpitatii, de ceata care iti acopera mintea, de starea de alerta permanenta si de atacurile de panica pe care le resimti, daca treci printr-o perioasa stresanta.

Exista momente in viata noastra cand problemele se aduna, cand stresul ne invadeaza cotidianul si, daca este lasat sa-si faca de cap, incepem sa simtim palpitatii, stari de irascibilitate, temeri, frica nejustificata ca se va intampla ceva rau, o stare de alerta generala, insomnii.

foto interior si prima pagina: Vladislav Noseek, Shutterstock

Si eu am trecut prin perioade de anxietate si mi-as fi dorit atunci sa gasesc mai multe informatii care sa ma ajute. In timp, am descoperit ca meditatia ma ajuta, renuntarea la obiceiurile negativiste de asemenea, precum si blocarea persoanelor toxice. Exista chiar si o dieta anti anxietate.

Si pentru ca atunci cand treceam prin clipele mele dificile nu am gasit prea multe informatii, acum am cautat solutii la indemana, care alaturi de alte tratamente si practici de relaxare te pot ajuta sa te linistesti.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.