Setari Cookie-uri

Relatie de cuplu mai buna in 2018? Ce decizii sa iei ca sa mearga!

Relatie de cuplu mai buna in anul care a inceput? E o rezolutie grozava! Exista niste trucuri care va pot ajuta, daca reusiti sa colaborati amandoi! Primul pas este sa stii ce nevoi are partenerul tau, iar el sa le stie pe ale tale.

Hai sa stabilim clar: nu exista potiuni magice pentru a avea o relatie de cuplu mai buna. Oamenii nu sunt perfecti, partenerii se cearta, asa e viata! Insa nu iti pierde speranta, exista cateva lucruri – mai mari sau mai mici – pe care le poti face. Iata ce sfaturi au gasit cei de la Nytimes.com. Incearca sa tii cont de ele si vezi ce se schimba in viata ta amoroasa!

foto interior si prima pagina: Kate Kultsevych, Shutterstock

8 sfaturi pentru o relatie de cuplu mai buna in 2018

1 Pune telefonul deoparte

Gillian McCallum este director executiv al unei companii care detine un site de intalniri in Marea Britanie. Ea este de parere ca tigara si imbratisarea de dupa sex au fost inlocuite cu verificarea retelelor sociale. “Barbatii si femeile sunt vinovati pentru faptul ca isi cauta telefoanele si se afunda in stralucirea ecranelor, in loc sa se afunde in intimitatea de dupa sex”, spune ea.

Citește și:

2 Dormi mai mult

Oboseala te poate face sa fii mai iritata si sa ai reactii exagerate fata de partenerul tau. In plus, iti afecteaza sanatatea.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.