Setari Cookie-uri

Trend alert: culorile neon

Vara se apropie de sfarsit, insa lasa in urma ei o explozie de culori, nuante electrizante intalnite la orice pas. Culorile neon au coborat de pe podiumurile internationale si au invadat strazile.

A model displays a creation by Israeli-American designer Alber Elbaz for Lanvin, during Paris Spring-Summer 2009 Ready-to-Wear Fashion Week, in Paris, France on October 5, 2008. Photo Mehdi Taamallah/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom Photo via Newscom Vara se apropie de sfarsit, insa lasa in urma ei o explozie de culori, nuante electrizante intalnite la orice pas. Culorile neon au coborat de pe podiumurile internationale si au invadat strazile. Rochite pictate manual, machiaje opulente si ochelari cu rame colorate au inveselit peisajul neutru, oadata cu instalarea sezonului cald. Roz bombon, fuchsia, galben, turcoaz, albastru marin intens sau violet sunt doar cateva dintre culorile dominante ale acestei veri.

Anna Sui, Marc Jacobs, Emilio Pucci si Versace se numara printre designerii care au promovat piese vestimentare futuriste in nuante electrizante. Asadar, conform trendurilor, orice rochie intr-o culoare neon va atrage atentia asupra ta, transformandu-te intr-o prezenta indrazneata, greu de trecut cu vederea. Culorile neon transmit energie si veselie, conferind o stare de spirit euforica, asadar sunt ideale pentru petreceri, dar si pentru cocktail-uri pretentioase, cand iti doresti sa captezi toate privirile.

Chiar daca nu esti adepta culorilor tari, poti opta pentru o rochie simpla accesorizata cu pantofi colorati sau o poseta neon nonconformista. Galbenul aprins ori albastrul intens iti vor oferi o aparite stylish, ravisanta. Nici nuantele de roz nu sunt de neglijat. La o rochie neagra, poti asorta un bolero fuchsia din saten si o brosa colorata. Daca ti se pare prea mult, Sarah Jessica Parker iti poate servi drept model. Este una dintre cele mai bine imbracate vedete care adora combinatiile extravagante; foto aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.