Setari Cookie-uri

Trend alert: rosu e la moda!

Rosul, culoarea pasiunii si a senzualitatii care atrage privirile ca un magnet este vedeta sezonului primavara-vara 2011. Aceasta a inspirat majoritatea designerilor care au inclus-o in combinatii cat mai variate de tinute.

Rosul, culoarea pasiunii si a senzualitatii care atrage privirile ca un magnet este vedeta sezonului primavara-vara 2011. Aceasta a inspirat majoritatea designerilor care au inclus-o in combinatii cat mai variate de tinute. Garanteaza un impact vizual deosebit, asadar nu ezita s-o incluzi in garderoba ta in sezonul cald.

camasa rosie saten Rosu este considerata culoarea emblematica a designerului Valentino Garavani. Creatorul de moda a devenit celebru pentru elegantele rochii haute-couture de un rosu impresionant, imbogatite cu reflexe vii, care-i transforma fiecare creatie intr-o adevarata opera de arta.

Pe langa Valentino si alte celebritati precum Angelina Jolie, Jessica Alba, Megan Fox si Salma Hayek au facut o adevarata pasiune pentru aceasta culoare.

Avantajul acestei culori este ca nu tine cont de varsta si confera o imagine deosebita oricarei femei. Pe catwalk s-a regasit intr-o varietate de nuante, de la rosu-corai cu tente oranj, grena, rosu-visiniu intens, pana la naunte terne roze. Armani, Lanvin, Marc Jacobs si Carolina Herrera sunt o parte dintre designerii care au preferat nuantele de rosu pentru a-si promova creatiile ready-to-wear pentru sezonul cald.

camasa rosie tunica Propunerea noastra: camasa lunga rosie cu guler tunica de la Ama fashion, pret 96 lei.

Cum se asorteaza cu alte culori


Acest trend se adreseaza atat tinutelor elegante, cat si tinutelor casual de zi. Rosu este o culoare versatila care se asorteaza cel mai bine cu non-culorile alb, negru si tonurile de gri. De asemenea, cele care iubesc tinutele colorate pot combina aceasta culoare cu verde, oranj sau violet. Si tinutele monocrome sunt o optiune la moda si totodata originala. Cel mai usor ar fi sa potrivesti culorii rosu nuante care au in componenta acelasi ton, dar sunt putin mai inchise: caramiziu, visiniu, maro-roscat.

Rosul nu se asorteaza cu galben, albastru sau lila. Exceptie fac doar tonurile de albastru care merg spre violet, sau nuantele de galben care duc spre oranj.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.