Setari Cookie-uri

Manecile tip capa - rafinament absolut de inspiratie regala!

Castiga titlul de "cel mai bine imbracat angajat al lunii"! Poarta manecile tip capa pentru un look de inspiratie regala.

Ca sa obtii rapid o tinuta eleganta de efect, ai nevoie de o singura piesa vestimentara, cu conditia sa fie o piesa vestimentara cu maneci tip capa. Mai exact, o rochie, un sacou, un cardigan sau o bluza cu maneci tip capa. Sunt sigura ca in garderoba ta nu se regaseste un astfel de exemplar, motiv pentru care am si pornit cautarile in magazinele online.

Nici nu ma gandeam ca o sa gasesc atat de multe modele care sa imi placa. Rochii office, rochii de ocazie si de zi, dar si sacouri care ma fac sa astept cu nerabdare primavara.

Rochie capa cu decolteu

Rochia capa este o super piesa pentru o super femeie. Adica, ai ghicit, este pentru tine! Asa cum am mai spus-o si in alte cazuri, este una dintre acele rochii care se poarta cu atitudinea corespunzatoare, fiind o piesa vestimentara extravaganta, puternica.

Nu este nevoie sa completezi tinuta cu bijuterii masive si indraznete, capa atrage oricum atentia.

Citește și:

Rochie capa cu decolteu

Vezi produsul

Rochie office cu maneci capa

Rochia cu maneci capa mi-o inchipui pe o femeie de afaceri, pe femeia care sta mai mult in sedinte si merge des la intalniri cu clienti importanti. In acest caz se poarta doar cu pantofi stiletto si geanta office.

Acelasi model de rochie cu maneci capa pe care il vedem in imagine te pune in valoare si la un cocktail party. Pun pariu ca multora le-ar placea sa o poarte intr-un moment important cum este propria lor cununie civila.

Rochie capa alba

Vezi produsul

Sacou cu maneci capa

Am simtit ca m-am indragostit la prima vedere cand am dat peste sacoul cu maneci tip capa. Parca nu am mai vazut pana la el o alta piesa vestimentara mai eleganta si mai deosebita. Este genul de haina care ma determina sa imi schimb stilul vestimentar acum.

Si, da, as purta acest superb sacou cu maneci tip capa cu pantaloni cu talie inalta si bustiera (outfit de iesit in club) sau body (outfit pentru locul de munca).

Citește și:

Sacou cu maneci tip capa

Vezi in magazin

Rochie cu capa din tul

Evenimentele speciale din viata noastra cer sa fie imortalizate cu tinute pe masura.

Si sunt convinsa ca in 2018 ai deja cateva astfel de evenimente la care trebuie sa fii prezenta, motiv pentru care vin cu o alta recomandare de rochie cu maneci tip capa. Neagra, midi si cu capa din tul.

O piesa vestimentara cu un puternic impact vizual careia tot ce trebuie sa ii mai adaugi sunt pantofii stiletto si geanta-plic.

Rochie cu capa din tul

Vezi pretul

Rochie cu maneci tip capa neagra

Cand porti maneci tip capa te simti in largul tau, chiar daca de fapt porti o piesa vestimentara de inspiratie regala.

Rochiile cu maneci tip capa sunt simple, nu au nevoie de imprimeuri sau alte aplicatii ca sa impresioneze, insa am gasit si varianta cu strasuri aplicate la baza gatului, care o transforma intr-o rochie de seara deosebita.

Poart-o cu pantofi sau sandale decorate cu pietre. Se vor completa perfect.

Citește și:

Rochie cu maneci tip capa

Vezi in magazin


Hainele cu maneci tip capa nu sunt neaparat pretentioase, insa sunt oarecum dedicate femeilor elegante, femeilor cochete obisnuite sa se poarte "la patru ace" 6 zile din 7. Adopta si tu stilul daca vrei sa te simti speciala si sa captezi toata atentia celor din jur.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Breslavtsev Oleg

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.