Setari Cookie-uri

Moda lui „tata”: 4 tendințe vestimentare ale anului 2018

Moda lui “tata” se exprimă prin detalii clare și sigure, prin ținute vestimentare lejere și printr-o atitudine și mai liberă. Pentru că moda nu înseamnă doar cerințe și reguli, doamnele au putut să aleagă anul acesta dintre stiluri cât mai lejere și cât mai “must wear” inspirate de moda masculină. Curioasă ce au însemnat pe scena fashion astfel de trenduri? Exemplificăm mai jos ca să știi către ce să te orientezi data viitoare când meri la cumpărături.

Look-ul inspirat de moda masculină se caracterizează prin lucruri comode și prin ceva cât mai conformist, deloc strident.

Dacă te-ai fi gândit că s-ar traduce prin demodat, ne grăbim să te contrazicem și să îți spunem că totul este actual și modern, așa că nu trebuie să te sperie influențele vechi, deși se pune cumva accent pe mișcările vestimentare din perioada ‘70-’80. S-au întors mai puternice ca niciodată, capabile să cucerească și generațiile mai tinere, pe cei care nu au la fel de multă răbdare - caută confort, durabilitate și item-uri deloc vanitoase.

Cele mai dominante tendințe din această categorie, din așa numita moda lui “tata”, care s-au impus și au cucerit scena de defilări în 2018, sunt:

Pantaloni largi de damă inspiraști de moda bărbaților: perechi cool de relaxare

Citește și:

Nu spunem nimic nou atunci când declarăm că bărbaților nu prea le (mai) plac blugii slim, lucru demonstrat și de faptul că anul acesta au preferat pantalonii largi. Și dacă sunt și în culori deschise, cu atât mai bine. Cu alte cuvinte no more skinny, welcome looser-fitting.

Iar asta se vede și in preferințele femeilor, pentru că așa cum am zis se caută comoditatea. Anul asta s-a mizat pe creațiile cât mai largi - în colecția Simbol Celine găsești niște exemple concrete. Cert este că nu sunt modele banale sau comune: s-au căutat mai ales pantalonii cu cracul cât mai mare.

Vezi propuneri de pantaloni stil dad-look

Blugi decolorați în tonuri spălăcite pentru femeile moderne

Blugii mom fit au evoluat în 2018 într-o versiune mai îndrăzneață și mai puțin senzuală, fără ca una să o anuleze pe cealaltă. Și nu oricum, ci modele în culori cât mai șterse, mai spălăcite, lăsându-se în urmă nuanțele închise care până acum erau preferate de dame,

Citește și:

Blugii decolorați în tonuri mai deschise conferă un vibe mai relaxat și sunt disponibili în diferite stiluri, modele și niveluri de coolness. Materialul este calitativ și lasă piciorul să respire, optându-se mai ales pentru astfel de ținute.

Blugi mom-fit damă

Pantofi sport pentru femeile care caută un stil lejer

Atunci când vine vorba despre adidași, lumea nu este foarte mofturoasă. Și ne mulțumim de obicei cu pantofi sport care sunt cât mai obișnuiți. Un trend pe care l-a pornit Steve Jobs, s-ar traduce prin spontaneitate, libertate, casual.

Sunt populari de atât de mult timp încât au devenit perechi de încălțăminte clasice. Dacă vreți să vă imaginați cum ar arăta, gândiți-vă la acei adidași pe care să îi poți purta oriunde - la muncă, spre casă, la alergat, la întâlniri - și să arăți neglijent dar sexy.

Citește și:

Pantofi sport - vezi propuneri tendințe

Cămăși hawaiene pentru planuri de vacanță cu detalii tropicale

Imprimeurile cu flori sunt un must în garderoba oricui. Cine spune diferit, s-ar putea să nu fi văzut cât de apreciate și căutate sunt cămășile hawainele printre raioanele din magazinele de haine. Iar acum asta s-a extins de la moda bărbaților și la cea a femeilor.

Aceste tipuri de cămăși cu detalii tropicale vor amuza și vor da o notă de energie într-o zi mohorâtă. Combinațiile de culori magnetice, inspirația de vacanță și în principiu acea înfățișare cool de libertate credem că sunt suficiente pentru a pune pe umeraș o astfel de cămașă.

Cămăși hawaieene must-have

Moda masculină o sa fie mereu una mai puțin dezbătută decât cea feminină, dar asta nu înseamnă că este mai puțin ofertantă sau cool. Ne place să credem că domnii știu foarte bine ce vor, mărturie stând și faptul că ținutele lor vestimentare sunt acum influențe în tendințele modei 2018 pentru femei. Iar astea vor rămâne sinonime cu naturalețea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.