Setari Cookie-uri

Bianca a disparut O ORA de la propria nunta! Afla aici motivul

Bianca, disparitie ciudata de la propria nunta.

Bianca Dragusanu s-a retras de la petrecerea de nunta in apartamentul inchiriat la acelasi complex din Otopeni. Roscata a simtit nevoie sa renunte la tocuri pentru cateva zeci de minute, dar in acest timp si-a retusat si machiajul.

Bianca Dragusanu a plecat de la propria nunta pret de o ora. In acest timp, proaspata doamna Slav a povestit la emisiunea "La Maruta" ca s-a retras in camera de hotel unde si-a ajustat machiajul si coafura si si-a scos pantofii cu tocuri de 12 centimetri.

"Nicoleta Luciu mi-a spus ca am nevoie de retus. M-au pupat multe persoane si mi-au luat din machiaj. In plus, am fost foarte obosita, dupa slujba de la biserica. Ceremonia a durat o ora, dar am rezistat cu brio in picioare.

Ma bucur ca pana la urma am fost la biserica si nu am facut in aer liber, asa cum imi doream initial. Cel mai frumos moment al nuntii a fost cel de la biserica. La petrecere insa m-a luat oboseala si am simtit nevoie sa ma intind putin", a explicat Bianca de ce invitatii nu au vazut-o pret de o ora la nunta.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.