Setari Cookie-uri

Fiica Antoniei a implinit patru ani. Mesajul emotionant transmis de vedeta

Antonia, mesaj pentru fiica sa, Maya.

Maya, fiica Antoniei, a implinit de curand patru anisori. Cu aceasta ocazie, cantareata a decis sa ii transmita un mesaj pe contul oficial de Facebook.

Artista a postat o fotografie realizata recent, poza insotita de urmatorul text:

"Sufletelul meu, esti minunata... mama te iubeste extrem de mult.. LA MULTI ANI! Te iubesc din toata inima."

Antonia si Vincenzo Castellano, actualul sot al artistei, continua lupta pentru custodia micutei. Cantareata face tot posibilul ca fiica sa sa revina in Romania si sa creasca asa cum se cuvine, in ingrijirea propriei mame.

Desi este in plin proces, Antonia si-a refacut complet viata sentimentala. Aceasta traieste o poveste frumoasa alaturi de Alex Velea si recent a anuntat ca este insarcinata.

Antonia a oferit cateva detalii despre sarcina, dar si despre fiica sa Maya:

"Poate o sa iasa cantaret mic. O sa fie in lumea asta dar o sa il sustin in ce vrea el sa faca. Maya imi canta mie, stie toate piesele. Ma gandeam sa ii fac si ei o melodie, am mai vazut piese pentru copii si nu e o idee rea. Asteptam acum sa vedem ce sex are copilul. Sarcina aceasta este diferita si, cine stie, poate o sa fie baietel."- a declarat Antonia pentru stirile Kanal D.

Citește și:

Pe de alta parte, Alex Velea a marturisit ca asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului sau copil; acesta a declarat pentru Cancan ca daca va fi fetita o vor numi Antonia:

Mi-am dorit un copil foarte, foarte mult. Sper sa fiu un tata bun si sa aplic tot ce am invatat de la parintii mei. Imi doresc sa fie un copil sanatos. Vreau sa faca tot ce isi doreste el. O s ail sustin in tot ce face el. Daca o sa fie fetita o sa o cheme Antonia. Dragostea alaturi de Antonia este fireasca, naturala si adolescentina. Suntem niste oameni normali. Oamenii incearca sa ne puna intr-o lumina negative. Noi suntem fericiti si asta conteaza in sufletul nostru” - a declarat Alex Velea pentru Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.