Dana Budeanu, atac dur asupra Loredanei! Diva este luată la rost pentru pozele indecente

Dana Budeanu nu se oprește și o atacă dur pe Loredana Groza! Pozele indecente ale artistei din ultima perioadă au fost văzute cu ochi critici de către creatoarea de modă, care a reacționat vehement.

Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să arunce cu vorbe în stânga și în dreapta, acolo unde simte că este nevoie de părerea ei. Cu ochi critici, creatoarea de modă a atacat-o dur pe Loredana, ale căror apariții recente au surprins-o neplăcut.

Pozele provocatoare ale Loredanei nu sunt pentru oricine, astfel că, pe lângă miile de fani care s-au bucurat de curajul artistei de a se afișa în noua postură, se pare că există și voci critice. Una dintre ele este chiar Dana Budeanu care a pornit un adevărat atac asupra postărilor artistei.

"Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!", a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

Retail jobs

Se pare că vocea critică a vedetelor este deranjată de atitudinea Loredanei și vrea ca artista să se preocupe doar de muzica ei și să lase alte vedete să se pozeze în ipostaze provocatoare.

"Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a mai adăugat creatoarea de modă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri