Setari Cookie-uri

Ce spune Carmina, fiica lui Liviu Vârciu despre partenerii de viață ai părinților săi? Cum se înțelege tânăra cu Anda Călin?

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a povestit cum se înțelege cu partenerii de viață ai părinților săi.

Carmina, fiica cea mare a lui LIviu Vârciu s-a mutat de curând în București, iar tatăl său a avut grijă să îi cumpere un apartament într-un cartier rezidențiaș. Tânăra de 20 de ani este pe cont propriu acum și își câștigă singură banii.

Cu toate că părinții ei s-au despărțit de când era foarte micuță, Carmina a simțit întotdeauna sprijinul și susținerea lor. Ea a crescut simțind că este cea mai importantă pentru Liviu Vârciu și Ami Teiceanu și a apreciat relația de respect pe care o au părinții ei.

„Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt.", a declarat Carmina, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Tânăra a mai dezvăluit că pentru ea nu există mamă vitregă sau tată vitreg, ci parteneri ai părinților săi.

"Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a explicat Carmina Vârciu.

Carmina, schimbări înainte să se mute în Capitală

Tânăra de 20 de ani a venit în București pentru a studia la facultate, însă mutarea din orașul natal nu a fost una ușoară. Carmina s-a îngrășat din cauza stresului, pentru că își dorea enorm să fie admisă la o universitate.

„Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată. Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat.
Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit”, a spus fiica lui Liviu Vârciu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.