Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, însărcinată? Ce spune vedeta despre un copil cu Salman Khan

Iulia Vântur a stârnit numeroase zvonuri cu privire la o posibilă sarcină. Ce spune vedeta despre un copil cu Salman Khan?

Iulia Vântur a stârnit recent un val de speculații cu privire la o posibilă sarcină. Vedeta se iubește de câțiva ani buni cu Salman Khan și adesea a declarat că își dorește să devină mamă. Recent, ea a apărut la un eveniment monden într-o ținută mulată, care a lăsat la vedere o burtică ce pare a fi de gravidă.

Totuși, blondina a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a negat categoric că ar fi însărcinată. Aceasta a povestit că a început să primească numeroase mesaje din România, care o anunțau despre zvonurile legate de sarcina ei, dar că nu și-a dat seama de ce până când nu a aflat despre evenimentul care a declanșat aceste speculații. Vedeta a explicat că o apariție la un eveniment monden într-o rochie care nu i-a avantajat silueta, precum și o poziție neobișnuită în fotografii, au contribuit la apariția acestor zvonuri.

Citește și:

"Știi, dintr-odată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați", a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

Desi a negat categoric zvonurile, Iulia Vântur a mărturisit că își dorește să aibă copii și că dacă acest lucru se va întâmpla, copilul va fi prioritatea ei numărul unu.

Citește și:

"Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla", a adăugat vedeta.

În ceea ce privește partenerul ei, Salman Khan, Iulia Vântur a dezvăluit că acesta are un program foarte încărcat, iar în ultima perioadă, ea a fost cea care a fost mai prezentă la evenimentele din India. Cu toate acestea, Iulia a asigurat că Salman Khan lucrează din greu și că este bine.

"Muncește, e bine (Salman). În ultima vreme eu merg la evenimente și el stă acasă", a afirmat Iulia Vântur.

De asemenea, artista a mărturisit că îi este dor de părinții ei, pe care nu i-a mai văzut de câteva luni, și că își dorește să revină în România pentru a-i vizita. Cu toate că a părăsit definitiv România acum mai mulți ani, Iulia Vântur a menținut legătura cu țara sa natală și își amintește mereu cu drag de ea.

Citește și:

"Mi-e dor și de acasă, sunt câteva luni de când nu am mai venit în România și vreau să ajung în curând", a mai spus ea.

În plus, Iulia Vântur a dezvăluit că a lucrat cu multă pasiune la un documentar despre viața lui Salman Khan, iar filmările s-au încheiat recent. Proiectul se află în proces de montare, iar fanii vor putea să descopere o latură mai puțin cunoscută a celebrității indiene în curând.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.