Setari Cookie-uri

Oana Moșneagu, însărcinată? Ce a răspuns actrița, atunci când fanii au întrebat-o despre sarcină

Oana Moșneagu a vorbit despre sarcina sa, iar răspunsul lui Vlad Gherman a fost genial!

Oana Moșneagu este din ce în ce mai deschisă față de fanii ei și împărtășește cu internauții tot mai multe evenimente din viața ta. Recent, ea i-a îndemnat pe urmăritorii ei să o întrebe orice curiozitate, pentru a o cunoaște mai bine.

Zis și făcut, astfel că un internaut a vrut să știe dacă Oana Moțneagu a fost vreodată însărcinată, având în vedere zvonurile care au circulat în presă, de-a lungul timpului.

"Ceau. Am auzit de pe mai multe site-uri că cică ai fi gravidă. Este adevărat?"

Răspunsul actriței a fost unul afirmativ. Vedeta a spus că a fost gravidă într-un serial, într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru și într-un lung metraj.

''A fost adevărat. Într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru, într-un episod dintr-un serial, într-un lung-metraj.'', a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vlad Gherman, reacție de milioane

Nici Vlad Gherman nu a scăpat de întrebarea privind sarcina iubitei sale. Astfel, actorul a fost întrebat dacă știe că Oana Moșneagu așteaptă un copil. Actorul a răspuns cu mult umor, glumind pe seama acestui subiect.

„Eu nu știam, dar dacă zici tu”, a fost reacția pe care Vlad Gherman a avut atunci cu fanii au spus că Oana, iubita lui, este însărcinată.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.