Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea, petrecere de vis cu tematica Wednesday pentru fiica sa! Micuța Charlotte a împlinit 6 ani

Mădălina Ghenea a organizat o petrecere de vis pentru micuța Charlotte. La cei 6 ani împliniți, fiica Mădălinei Ghenea a avut parte de o aniversare cu tematica Wednesday!

Mădălina Ghenea este o mamă împlinită, iar recent fiica ei, Charlotte a împlinit 6 ani. Vedeta a avut grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic și a ținut cont de toate dorințele sale. Cum Charlotte-Eveline este mare fan al serialului Wednesday, Mădălina Ghenea s-a conformat și a organizat o petrecere cu această tematică.

Toate detaliile au fost puse la punct de către o firmă de organizări de evenimente, iar petrecere a avut loc la restaurantul actriței Sophie Lauren, din Milano. De la petrecere nu au lipsit animatorii, baloanele colorate, un tort supraetajat și un candy bar.

Micuța Charlotte a purtat o rochie de prințesă și a fost pictată pe față de către animatorii ce întruchipau personajele din serialul ei preferat.

Superba Mădălina Ghenea s-a pozat cu zâmbetul pe buze alături de micuța ei, iar împreună au avut parte de momente de neuitat. Fiica actriței este născută din povestea de iubire dintre ea și afaceristul Matei Stratan. Micuța locuiește în Italia, alături de mama sa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.