Setari Cookie-uri

Fiica Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital. Care este starea Isei: Testul COVID a ieșit negativ

Fiica Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital, în această dimineață. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei nu a ținut acest lucru secret de fanii ei, ba chiar le-a spus și care este starea de sănătate a copilului ei, în acest moment.

Problemele de sănătate se țin lanț pentru Oana Roman, care zilele trecute a fost infectată cu COVID-19 și a fost nevoită să stea pentru câteva zile în casă. Vedeta nu s-a recuperat complet, dar a povestit că a trecut peste momenten ceva mai dicile din viața sa, doar cu ajutorul fostului ei partener de viață, care nu a lăsat-o singură. Marius Elisei nu doar că i-a adus medicamentele de care avea nevoie, dar a și dormit în sufrageria casei ei, pentru a fi sigur că nu i se întâmplă ceva rău pe timpul nopții.

Ei bine, după ce a crezut că toate lucrurile se vor calma în viața sa, în dimineața aceasta, fiica ei nu s-a simțit deloc bine la școală, motiv pentru care a fost dusă de urgență la spital. Mama sa, fiind o persoană foarte activă pe rețelele sociale, dar mai ales sinceră cu toți urmăritorii ei, le-a vorbit acestora despre ceea ce a pățit Isa, dar și despre ce se întâmplă cu ea acum.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.