Setari Cookie-uri

Iulia Albu, primele declarații după ce s-a întors din America Express:Fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc...

Iulia Albu și partenerul ei de viață s-au întors din America Express, iar de curând vedeta a dat și primele declarații despre experiența de care a avut parte, în cele câteva săptămâni în care a fost plecată din țară. Iată ce a povestit criticul de modă.

Ideea de a participa alături de partenerul ei de viață, Mike, la America Express a încântat-o din prima pe Iulia Albu. Și-a dat seama că este potrivită pentru un asemenea format, încă de când a mers ca invitată specială într-unul dintre sezoane, când a fost, de fapt, „handicapul” echipei pierzătoare. S-a distrat pe cinste, a dus probele la bun sfârșit cu ei, a făcut autostopul, iar când a venit vorba să fie și ea concurentă cu drepturi depline, nici nu a stat prea mult pe gânduri.

Rămâne de văzut cât de bine s-a descurcat, cât de grele au fost probele și dacă a opri mașini în trafic pentru a ajunge la destinație le-a dat dat bătăi de cap, dar cert este că din câte a zis chiar ea, au avut parte de o experiență unică în viață. Mai mult de atât, ea a povestit că nu s-a schimbat deloc felul în care gândește odată cu participarea în cadrul concursului de la Antena 1, dar cu siguranță există câteva aspecte extrem de importante care s-au schimbat, dar a ținut să precizeze că nu neapărat datorită acestei experiențe, ci pentru că au fost mai mulți factori la mijloc.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.