Setari Cookie-uri

Iulia Albu, detalii neștiute despre America Express. De ce avea mereu fața umflată: Nu avea nimeni probleme cu nicio glandă

Iulia Albu a dat detalii neștiute despre emisiunea America Express și a răspuns unei curiozități pe care au avut-o mulți. De ce avea mai mereu vedeta fața umflată.

Iulia Albu și-a dorit foarte mult să participe la America Express și a ales să se bucure de această experiență alături de partenerul ei de viață, Mike. Deși telespectatorii aveau alte așteptări de la ei și au primit multe critici din partea lor, aceștia au avut parte de niște momente unice. Ei au avut multe momente în care s-au certat, și-au adresat cuvinte urâte și au ajuns pe ultimele locuri tocmai din acest motiv.

Imaginile cu certurile lor au devenit imediat virale pe rețelele sociale și s-au lovit de multe comentarii, iar una dintre curiozitățile pe care fanii competiției de la Antena 1 a fost legată de aspectul fizic al criticului de modă. Ei nu au putut să nu remarce faptul că Iulia Albu era aproape în fiecare ediție umflată la față și pentru că până acum nu au primit explicații în acest sens, au tras concluzia că ar fi vorba despre niște probleme medicale.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.