Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău, despre motivele care au dus la separarea de Bianca Drăgușanu: A fost și o lecție de viață pentru mine...

Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu, după 3 ani de relație. Deși cei doi aveau planuri de căsătorie, iată că inevitabilul s-a produs. Așa cum era de așteptat, declarațiile afaceristului au înfuriat-o pe blondină.

Într-o dezvăluire care a surprins pe mulți, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să pună capăt relației lor de trei ani, marcând astfel finalul unei povești de dragoste tumultoase. Deși cei doi și-au apărat relația în trecut, ajungând să pară uniți împotriva tuturor, au decis să se despartă, iar fanii au fost uimiți de această schimbare bruscă.

Gabi Bădălău a făcut declarații despre motivele despărțirii într-un interviu pentru Antena Stars. El a subliniat că cei trei ani petrecuți alături de Bianca Drăgușanu au fost plini de învățături și experiențe importante și că va păstra amintirea momentelor frumoase. Cu toate acestea, Bădălău a asigurat că separarea lor nu va implica scandaluri sau dezvăluiri compromițătoare și că o va respecta în continuare pe Bianca Drăgușanu.

Citește și:

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabriela Bădălău în interviul său.

De partea sa, Bianca Drăgușanu nu a răspuns la declarațiile fostului său partener, însă aceasta a postat recent un mesaj ferm pe Instagram.

"Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis.", a scris blondina la InstaStory.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.