Setari Cookie-uri

Ramona Olaru, lecții dureroase după divorțul de fostul soț. Vedeta a făcut terapie timp de 4 ani

Ramona Olaru a vorbit deschis despre viața sa personală, inclusiv despre divorțul de fostul soț, Bogdan, după numai 3 ani de căsnicie.

Ramona Olaru, cunoscuta asistentă TV de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a dezvăluit detalii surprinzătoare despre viața sa amoroasă, oferind o perspectivă sinceră și profundă asupra experienței sale în ceea ce privește divorțul suferit și drumul său către vindecare.

În vârstă de 34 de ani, vedeta a fost căsătorită timp de trei ani cu Bogdan, bărbatul alături de care spera să își petreacă întreaga viață. Cu toate acestea, căsnicia lor a luat sfârșit într-un mod neașteptat. Separarea a fost dificilă pentru Ramona, care a avut nevoie de terapie pentru a face față acestui moment dificil.

„Nu mi-am învățat lecțiile pe care trebuia să le învăț atunci, la câțiva ani distanță am început să înțeleg niște lucruri despre mine și cam cât ar trebui să lucrez cu mine, că mai apoi să fiu bine cu toți oamenii din jurul meu.

Citește și:

De patru ani merg la psiholog în ideea asta, de a mă rezolva pe mine. N-aș mai accepta niciodată să fiu pusă pe locul doi, nu aș mai accepta niciodată lipsa de respect. Am învățat să păstrez pentru mine ce e greșit la ceilalți, pentru că dacă aș vorbi…

Dacă i-ați cunoaște într-adevăr pe oamenii care au trecut prin viața mea v-ați pune singuri pământ pe voi și v-ați duce la doi metri dedesubt. Cea mai grea violență este emoțională. Și am trăit-o atât de mult și atât de intens”, a declarat Ramona Olaru în podcastul moderat de Nasrin Ameri, potrivit cancan.ro.

Experiența divorțului a fost o lecție dură pentru Ramona, din care a învățat importanța respectului de sine și a limitelor într-o relație.

Chiar dacă a suferit mult în urma divorțului, Ramona nu și-a pierdut speranța în dragostea adevărată și își dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă într-o zi.

Citește și:

„Nu a fost neapărat o nuntă, la starea civilă și atât. Eu în continuare vreau treaba asta. Eu așa văd viața, în doi. Mi se pare cel mai tare lucru, dar să fii pe aceeași direcție. Nu a fost la mine cazul, dar ca idee.

A fost foarte mișto, pentru mine asta e scopul și capătul lucrurilor pe care le dobândești în viață. Dar nu mai alerg în disperare, fără să văd ce se întâmplă”, a mai spus asistenta matinalului Neatza cu Răzvan și Dani.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.