Setari Cookie-uri

Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani

Andreea Marin a postat mai multe fotografii cu cea care i-a dat viață, mama ei care s-a stins la numai 36 de ani.

Andreea Marin, personalitate TV de renume, a comemorat ceea ce ar fi fost cea de-a 75-a aniversare a mamei sale printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. Cu toate că au trecut aproape patru decenii de la dispariția tragică a mamei sale, vedeta își aduce aminte cu dor și iubire de cea care i-a dat viață.

La vârsta fragedă de 9 ani, Andreea Marin și-a pierdut mama într-un tragic accident de mașină. Astăzi, prezentatoarea tv a împărtășit cu internauții gândurile sale legate de această zi.

„Astăzi, mama mea frumoasă și blândă ar fi împlinit 75 de ani, dacă nu ar fi devenit un înger la doar 36... Rămâne veșnic tânără în amintirea mea, motivația mea în toate eforturile mele de adult, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și autenticitate. Recunoștința mea se întinde mereu către ceruri, mulțumind că legătura noastră profundă a fost o moștenire prețioasă pentru inima și dezvoltarea mea. Tatăl meu, doar cu câțiva ani mai în vârstă decât ea, a fost stâlpul meu de sprijin, puterea și dragostea pentru viață. Rădăcinile mele. Trimite gânduri bune către cer”, a exprimat Andreea Marin în mesajul său emoționant.

Citește și:

De-a lungul anilor, ori de câte ori își amintește de mama sa, Andreea Marin a dezvăluit că menține vie amintirea ei, simțindu-i prezența fizic.

Reflectând asupra accidentului tragic în cadrul unui interviu realizat acum ceva timp, Andreea Marin a împărtășit detalii despre tragedia care i-a răpit mama pentru totdeauna.

„Tatăl meu a fost aruncat din mașină. Impactul a fost pe partea mea și a mamei mele. Ea a sărit să ne protejeze, în timp ce eu eram pe jumătate în mașina noastră și pe jumătate în autobuzul care a intrat în noi. Nu am suferit fracturi sau leziuni, dar mama mea a fost grav rănită. Nu putea rosti niciun cuvânt. O coastă ruptă i-a străpuns inima”, a relatat Andreea Marin într-o emisiune TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.