Setari Cookie-uri

Jobul iti afecteaza viata: 7 semne ca iti face rau psihic!

Jobul iti afecteaza viata? Afla care sunt semnele evidente ca treci printr-o presiune psihica prea mare si ia atitudine! Ori iti schimbi modul in care te raportezi la serviciu, ori schimbi locul de munca!

In multe cazuri, femeile sunt subapreciate la locul de munca. E nevoie sa facem eforturi mari ca sa fim remarcate si sa primim increderea pe care o meritam. In incercarea de a demonstra ca esti o profesionista, poti sa ajungi foarte stresata. Iar stresul iti afecteaza sanatatea psihica si, in timp, viata.

foto interior si prima pagina: Kite_rin Shutterstock

Daca iti dai seama la timp ca jobul iti afecteaza viata, e bine sa iti pastrezi optiunile deschise si sa iti cauti un alt loc de munca. Daca e normal sa te stresezi la munca din cand in cand, nu e normal ca serviciul sa iti afecteze psihicul!

7 semne ca jobul iti afecteaza viata

1. Esti mereu cu telefonul in mana

Trebuie sa existe o diferentiere intre “acasa” si “job”. Daca esti mereu cu telefonul in mana, gata sa raspunzi la e-mailuri si sa rezolvi chestiuni legate de serviciu, inseamna ca jobul iti afecteaza viata intr-un mod neplacut. Te paste un burnout.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.