Setari Cookie-uri

Iulia Albu nu se lasa. Declaratia ei despre Andreea Marin te va lasa masca

Iulia Albu, mai nebuna ca niciodata.

Iulia Albu adora sa vorbeasca despre altii, insa atunci cand cineva incearca sa o puna la locul ei... blonda sare de trei metri!

"Mie astfel de oameni imi trezesc in primul rand mila. Ei incearca sa compenseze lipsa de valoare prin faptul ca au o gura mare. Am observat ca totul este subiectiv la acesti oameni si sincer m-am cam lamurit cu criticii minunati ai modei romanesti.


Explicatia logica a felului in care au vorbit despre mine este probabil faptul ca vor sa ii consult pe ei cand vine vorba de tinute, dar nu am sa o fac. In orice domeniu exista copaci, dar exista si fire de iarba, iar cei despre care vorbim fac parte din aceasta ultima categorie. Indiferent cate scoli ai absolvit, trebuie sa ai bun-simt
". - declara Andreea Marin.

Imediat ce a auzit asta, Iulia Albu a venit cu o alta replica... extrem de dura. Vedeta a scris pe pagina oficiala de Facebook un mesaj in care rade de Andreea:

Citește și:

"5 LUCRURI PE CARE Andreea Marin LE FACE CU GURA MAI BINE DECAT Iulia Albu
Ei bine da! Iata postul mult promis.



Pe diva de @Andreea Marin o mananca din nou in partea dorsala...
Asadar, daca o mananca, sa o scarpinam!


In ciuda faptului ca intr-adevar am o gura mare, exista cel putin cinci lucruri pe care “Zana” le face mai bine cu gura decat Iulia Albu. Acestea sunt:


1. sa manance banii statului, fiind de-a dreptul nesimtit si de notorietate salariul pe care ea il avea la TVR in perioada raposatei “Surprize, Surprize”,si,desigur,


2. mancatul in general dupa cum se poate constata din imaginile alaturate nu doar de “ciocolata”.


3. Product placement pentru patrunjel.


Le ghiciti pe celelalte doua?


Desigur, este dificil pentru “Zana”, ale carei relatii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul ca mai exista si oameni care avanseaza profesional pe baza unor studii in domeniu nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicatia logica, cum ii place “Zanei” sa spuna, este ca atata timp cat nu suntem suficient de subiectivi (in sensul de aserviti domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat ca le-ar putea impune. Nu-mi doresc si n-am incercat niciodata o colaborare cu ea intrucat styling-ul persoanelor publice nu reprezinta, in acest moment, pentru mine un obiectiv profesional. Ii recomad totusi, intrucat este evident faptul ca nu-si poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparitiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, sa-si cumpere inca o oglinda in care sa analizeze macar timp de 5 secunde tinuta inainte de a iesi din casa."
- scrie Iulia Albu.

Citește și:

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.