Setari Cookie-uri

Monica, terorizata de Mr Pink. De ce nu mai are voie sa se machieze si sa poarte rochii scurte?

Monica, viata de maicuta in America.

Se lauda ca traieste pe picior mare si ca este tratata ca o printesa - insa pentru asta Monica trebuie sa faca sacrificii supreme.

Mr Pink este foarte gelos si nu vrea ca iubita lui sa fie observata si de alti barbati pe strada - de aceea chinezul i-a impus cateva reguli stricte; Moni a fost nevoita sa renunte la silicoane si nu mai are voie sa se imbrace provocator sau sa se machieze. Fiecare aparitie a sa trebuie sa fie decenta si cat mai simpla.

Potrivit Cancan, Monica trebuie sa respecte cu sfintenie regulile impuse de iubitul sau. Daca inainte aceasta se afisa cu tinute provocatoare (rochii scurte sau decolteu sexy), iata ca la 27 de ani romanca noastra se vede nevoita sa poarte haine demne de o femeie matura, trecuta de 40 de ani: fusta peste genunchi, niciun pic de decolteu, pantofi eleganti si clasici... si nici pic de machiaj.

"Stiu ca nu mai mananca niciun fel de carne, doar peste. De fiecare data cand am vorbit mi s-a parut trista. Cred ca nu se simte libera. S-a obisnuit cu acest stil de viata, insa nu o face sa se simta fericita. I se impun lucruri, iar ea le respecta. Nu are voie sa i se vada picioarele mai sus de genunchi, nu are voie sa isi dezgoleasca trupul undeva ar putea fi vazuta. A devenit mai putin sociabila, mult mai retrasa. Parca s-a izolat", a declarat un apropiat al Monicai, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.