Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu neagă că ar fi primit ajutor de la Mr Pink: Nu m-a sunat nici el, nici ea!...

După ce s-a scris că Mr Pink i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să se mute în America, la un azil de lux, fostul om de afaceri a dezmințit toate aceste zvonuri. Cine l-a ajutat, de fapt, pe Columbeanu?

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a fost subiectul numeroaselor zvonuri și speculații privind o posibilă ofertă financiară din partea lui Mr. Pink și a Monica Gabor, în contextul în care omul de afaceri s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate și s-a mutat la un azil. Cu toate acestea, Irinel vine acum cu lămuriri, negând că ar fi primit vreo ofertă de la cei doi și dezvăluind că nu a fost contactat nici măcar de fosta sa soție, Monica Gabor.

După o perioadă dificilă în care și-a pierdut aproape toată averea, Irinel Columbeanu a primit sprijin din partea prietenilor și a ales să se mute la un azil dedicat îngrijirii persoanelor în vârstă, același cămin în care a fost internat și tatăl său, dar și celebra Zina Dumitrescu. Pe lângă problemele financiare, Columbeanu s-a confruntat și cu episoade de pierdere a memoriei, ceea ce a determinat decizia de a se interna pentru a beneficia de îngrijire constantă.

Citește și:

În mediul online au apărut speculații conform cărora Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, i-ar fi oferit ajutor și i-ar fi propus lui Irinel să se mute într-un azil de lux în Statele Unite ale Americii, pentru a fi mai aproape de fiica lor, Irina. Potrivit acestor zvonuri, Mr. Pink ar fi fost dispus să acopere toate costurile pentru această mutare. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu demontează acum toate aceste speculații și susține că nu a primit nicio ofertă din partea lui Mr. Pink sau Monica Gabor.

"Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung," a declarat Irinel Columbeanu într-un interviu recent.

Mai mult decât atât, omul de afaceri a subliniat că nu ar putea să ia în calcul varianta de a se muta în Statele Unite ale Americii, deoarece medicii îi interzic călătoriile lungi. Cu toate acestea, Irinel menționează că a păstrat legătura cu fiica sa, Irina, și că aceasta i-a trimis bani pentru a-l ajuta în această perioadă dificilă.

Citește și:

"Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!" a adăugat Columbeanu.

În prezent, Irinel Columbeanu se află la azil, acolo unde primește îngrijire și asistență medicală corespunzătoare, în timp ce prietenii săi strâng fonduri pentru a acoperi cheltuielile fostului om de afaceri.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.