Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj controversat pe Instagram! Vedeta lansează noi atacuri verbale cu subînțeles

Când lucrurile păreau că s-au mai liniștit, iată că Anamaria Prodan revine cu un nou atac pe rețelele de socializare. Sexy-impresara face afirmații dure pe social media, iar fanii cred că postările sale sunt cu subînțeles.

Anamaria Prodan nu încetează să își uimească urmăritorii de pe Instagram! Când fanii sexy-impresarei credeau că Anamaria Prodan s-a liniștit și a reușit să treacă peste durerea cauzată de separarea de Reghecampf, iată că lucrurile sunt departe de a se fi terminat.

Recent, impresara a postat un mesaj cu subînțeles pe social media, iar fanii au reacționat imediat. Chiar dacă separarea dintre ea și Laurențiu Reghecampf s-a produs în urmă cu câteva luni, iar cei doi au avut două înfățișări la tribunal, atacurile Aneimaria Prodan nu au ajuns la bun sfârșit.

Vedeta a postat un mesaj legat de independența pe care orice om ar trebui să o aibă, mai ales că, sexy-impresara a dezvăluit de-a lungul timpului că mereu i-a plăcut să fie o femeie independentă.

Citește și:

"Libertatea nu e să fii bou și să te crezi leu. Ci să fii leu și să nu depinzi de vreun bou.", a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, iubește și este iubită

Cu toate că rănile cauzate de separarea de antrenor sunt încă nevindecate, Anamaria Prodan a declarat că iubește din nou. Sexy impresara a vorbit despre bărbatul din viața ei, un partener cum nu a mai avut până acum, extrem de bogat.

Totuși, sexy impresara a mărturisit că nu vrea să se afișeze în mod public cu noul iubit, asta până când divorțul nu este oficializat.

La rândul lui, Reghecampf urmează să devină în scurt timp tată pentru a treia oară, asta pentru că, iubita sa, Corina Caciuc îi va dărui un băiețel.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.