Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram! Vedeta le-a cerut ajutorul internauților în legătură cu o problemă de sănătate

Bianca Drăgușanu le-a cerut ajutorul internauților în legătură cu o problemă de sănătate, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși să o vadă pe blondină în această ipostază.

Bianca Drăgușanu este mereu cu zâmbetul pe buze și și-a surprins întotdeauna fanii de pe rețelele sociale cu postări optimiste și pozitive. Cu toate acestea, lucrurile în viață nu sunt întotdeauna roz, iar vedeta știe să se folosească de influența pe care o are pentru a-și ajuta oamenii dragi.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o nouă postare pe Instagram, foarte diferită de tot ceea ce distribuie diva în mod obișnuit. Acum, vedeta le-a cerut ajutorul internauților într-o chestiune ce ține de viață și de moarte.

Bianca Drăgușanu le-a spus urmăritorilor săi că una dintre prietenele sale are mare nevoie de sânge. Vedeta s-a adresat celor peste un milion de persoane care îi urmăresc activitatea pe Instagram și i-a rugat să doneze sânge pentru ca prietena ei să rămână în viață.

Citește și:

„Știu că v-am obișnuit cu postări optimiste și pozitive. În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuită să fac InstaStory-uri pe dramă și pe tristețe, lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu este să motivez oamenii, iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică.

Prietena mea, Aura, trece prin momente mai dificile, se află în spital de câteva zile. A avut nevoie de transfuzie de sânge, iar acum avem nevoie de alți donatori, pentru că viața ei depinde de asta.”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Vedeta a mai menționat că donarea de sânge se poate face la Centrul de transfuzie sanguină din Capitală.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.