Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău le-a spus judecătorilor că nu vrea să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Ce se va întâmpla în continuare?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de 3 ani, iar de atunci artista tot speră ca va putea fi o femeie liberă. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat nici la ultimul termen, Gabi Bădălău fiind cel care a declarat în fața judecătorilor că nu vrea să divorțeze de mama copiilor săi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă întrevedere la Judecătoria Buftea, întâlnire pe care artista o credea a fi ultima. Din păcate, lucrurile nu au stat așa cum a sperat Claudia Pătrășcanu, asta pentru că fostul ei partener, Gabi Bădălău a declarat în fața judecătorilor că el nu își dorește divorțul de mama copiilor săi.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în ultima lor întâlnire de la tribunal, iar acum așteaptă un nou termen în procesul de divorț și custodie a copiilor, ce ține deja de 3 ani de zile.

„Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum? Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul. Că trebuie să se consulte cu avocații. Președinte a revenit și a întrebat dacă el vrea divorțul și a zis că nu. Iar dacă el zice că nu vrea divorțul, nu îl poate obliga nici instanța”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Mai mult, artista spune că foștii ei socrii, părinții lui Gabi Bădălău încearcă să tragă de timp și să amâne cât mai mult procesul în care ea și tatăl copiilor ei sunt implicați.

„A zis direct, cu voce tare: ședința este înregistrată, vreți sau nu vreți? Și el a zis: «Nu vreau, doamna președinte.». Mai mult de atât… pe 6 octombrie a vrut să se dea termen, dar el pleacă în vacanță și nu poate. Se amână și… avocații lui sunt puși de taică-su și de maică-sa să țină procesul ăsta cât mai mult”, susține vedeta, pentru sursa de mai sus.

În ceea ce îl privește pe Bădălău, acesta a spus că a luat această decizie, în urma unor neînțelegeri cu avocații săi.

„Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus «hai, vrei să divorțezi?», dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.