Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, enervată de ”amețitele” care dau sfaturi de slăbit: ”Ceea ce a mers la mine a fost foamea”

Bianca Drăgușanu, s-a enervat la culme din cauza ”amețitelor” care dau sfaturi de slăbit, așa cum le-a numit Dana Budeanu.

Vedeta nu a ținut supărarea doar pentru ea, ci și-a exprimat gândurile pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni.

De ce s-a enervat Bianca Drăgușanu pe cele care dau sfaturi de slăbit

Bianca Drăgușanu a vorbit mereu sincer cu fanele sale despre metodele pe care le-a folosit, de-a lungul timpului, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că diva nu arăta la fel de bine ca acum, dar s-a străduit să aibă un aspect fizic demn de invidiat. În timp ce multe femei se leagă de metodele pe care le-a ales vedeta, altele și-au dorit să știe exact cum a procedat și se pare că înfometarea a fost marele ei secret.

La un moment dat, o nutriționistă i-a criticat metoda de a slăbi renunțând la mâncare, pe TikTok, iar Bianca Drăgușanu i-a dat replica așa cum a știut ea mai bine. A atras atenția asupra faptului că ea a recomandat femeilor care o urmăresc că dacă vor să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus, ar trebui să țină cont de patru „S”. I se pare ireal ceea ce a afirmat nutriționista pe social media, pentru că este de părere că nu ai cum să slăbești mâncând, nu poți să ai senzație de satietate, atunci când îți dorești să scapi de kilogramele în plus.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.