Setari Cookie-uri

Fiul lui Răzvan Simion împlinește astăzi 14 ani. Ce urare i-a transmis prezentatorul tv lui Tudor?

Tudor Simion, fiul lui Răzvan Simion împlinește astăzi 14 ani, motiv pentru care prezentatorul tv i-a făcut o urare specială, în direct, în emisiune.

Tudor Simion, fiul lui Răzvan Simion împlinește astăzi 14 ani, motiv pentru care prezentatorul tv i-a adresat în direct o urare specială.

După ce fiica omului de televiziune, Ianca Simion a arătat în fața unei întregi țări cât de mult își iubește tatăl și ce relație frumoasă au cei doi, iată că acum a venit rândul și lui Tudor, Relația tată-fiu este una aparte, chiar dacă între cei doi este o distanță considerabilă, de la București, la Timișoara.

În această dimineață, Răzvan Simion i-a urat La mulți ani fiului său, mărturisind că se pregătește să îi facă buletinul. Mai mult, el a spus că a început emisiunea pe care o moderează în anul în care s-a născut fiul său, astfel că sărbătorește și 14 ani de activitate la Antena1.

Citește și:

„E ziua moștenitorului tronului de la Timișoara. E în același timp cu Neatza, eu știu întotdeauna cât face Neatza după câți ani face Tudor. Astăzi face 14 ani, îi facem buletinul. De atâta timp suntem aici“, a declarat Răzvan Simion la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit Spynews.

Răzvan Simion a publicat și o fotografie pe Instagram cu fiul său, acolo unde a sensibilizat comunitatea sa. Prezetatorul tv este o tată mândru, iar asta se vede din relațiile frumoase pe care le are cu copiii săi.

"Acum 14 ani, cam pe la ora asta, ajungea pe la noi @tudor_simion27 . Astazi a zburat neinsotit si a stat pe locul din față al masinii.
"Timpul pe care l-ai folosit pentru îngrijirea trandafirului tău îl face pe trandafir să fie important pentru tine. "– Antoine de Saint Exupery
La multi ani, Frumosule Dar!", a mai scris Răzvan Simion pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.