Setari Cookie-uri

Dorian Popa, revoltat din cauza creșterii prețurilor: Oamenii mă văd cu față de măgar

Dorian Popa resimte scumpirile din ultima perioadă și le-a mărturisit internauților cât de revoltat este din această cauză.

Scumpirile din ultima perioadă se resimt și în viața de zi cu zi a vedetelor. Printre personajele mondene care s-au plâns de creșterea accelerată a prețurilor se numără și Dorian Popa, care le-a povestit internauților motivele sale de revoltă.

Cu toate că are un buisness în online, un lanț de shaormerii ș un cartier de case, Dorian Popa are mare grijă de felul în care ăși cheltuie fiecare leu. Recent, el a vrut să aducă câteva îmbunătățiri la complexul rezidențial pe care îl deține și a dorit să monteze o barieră la interareaîn cartierul său de vile.

Prețul cerut de firma respectivă a fost mult peste aștepătările lui Dorian Popa, care a postat și un mesaj în legătură cu aștepătările vânzătorilor de la el. Mai mult, artistul a spus amuzat că oamenii îl vad cu față de măgar și încearcă să îl păcălească.

Citește și:

”Am primit o ofertă pentru o barieră pentru strada mea de 8 metri lățime, de 6.600 euro. Eu cred că există momente când oamenii în piață mă văd exact ca în desenele animate, cu fața aia de măgar și cu loser scris mare în frunte. Cum, mă, să dai 6.600 euro pentru o barieră simplă? Am zis fără lumini, fără de ăla de animale, doar o barieră”, a spus Dorian Popa, pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.