Setari Cookie-uri

Dorian Popa regretă că a condus sub influența drogurilor: Prostia costă...

Dorian Popa a făcut noi mărturisiri despre incidentul în care a fost implicat, atunci când a fost prins drogat la volan și i-a fost suspendat permisul de conducere.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost prins conducând sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis. Artistul a fost depistat de către polițiștii rutieri din Ilfov, iar analizele de sânge efectuate ulterior la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat prezența în sânge a drogului.

Ca urmare a acestei situații, Dorian Popa a fost privat de permisul de conducere pentru o perioadă semnificativă, iar recent și-a exprimat încă o dată regretele pentru situația în care a fost implicat. Într-o postare pe contul său de Instagram, vloggerul a transmis un mesaj sincer, în care a mărturisit că îi pare rău pentru că nu își poate conduce mașina de lux.

"Prostia costă. Mă uit și plâng... mă uit", a scris artistul, însoțind mesajul cu o imagine a bolidului său de lux în valoare de 300.000 de euro.

Citește și:

Dorian Popa, cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini de lux, trebuie să apeleze acum la șoferul său. Printre mașinile pe care vloggerul le deține se numără și un Lamborghini Huracan, achiziționat cu mare entuziasm în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Artistul a dezvăluit că momentul primirii mașinii de la fabrica Lamborghini din Italia a fost unul memorabil.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place”, a mai explicat cântărețul.

Citește și:

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa și-a cerut scuze fanilor săi pentru greșeala comisă și a recunoscut fapta care l-a lăsat fără permis de conducere

"Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău", a spus vloggerul, asumându-și pe deplin consecințele acțiunilor sale.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.