Setari Cookie-uri

Dorian Popa, despre despărțirea de Claudia Iosif, după o relație de 11 ani: Poate să existe prietenie...

Dorian Popa a făcut primele mărturisiri despre despărțirea de Claudia Iosif, după o poveste de iubire de 11 ani. Cei doi sunt în relații bune, iar, recent, artistul a fost prezent la ziua de naștere a brunetei.

Dorian Popa a fost invitat recent la podcastul moderat de Radu Țibulcă, unde a făcut declarații sincere despre viața sa amoroasă și despre decizia de a se despărți de Claudia Iosif. Separarea celor doi nu a fost ușoară, însă au găsit echilibrul de a păstra o legătură de prietenie, bazată pe respect.

"Cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe," a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului.

Cei doi nu au încercat să se împace, conștienți că au luat cea mai bună decizie. Dorian a mai declarat că, în cei 11 ani de relație, fiecare dintre ei s-a schimbat, iar, la un moment dat, drumurile s-au separat.

Citește și:

"Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine," a adăugat Dorian Popa.

Recent, Claudia Iosif și-a sărbătorit ziua de naștere în noua sa casă, unde Dorian Popa a fost invitat. Artistul a îmbrățișat-o pe fosta lui parteneră de viață, căreia îi dorește să își găsească fericirea.

"Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim," a explicat Dorian Popa.

Citește și:

Chiar dacă au pus punct relației lor, Claudia Iosif i-a cerut lui Dorian Popa să-l lase pe Cheluțu să vină din când în când și la ea. Artistul a fost de acord, subliniind importanța unei înțelegeri mature și a respectului chiar și după despărțire.

"Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul," a concluzionat artistul.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.