Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, reacție neașteptată după ce Botezatu și Loredana s-au sărutat! Ce i-a reproșat designerului?

Teo Trandafir a avut o reacție neașteptată, după ce a văzut filmarea în care Cătălin Botezatu a sărutat-o pe Loredana.

Teo Trandafir l-a avut invitat pe Cătălin Botezatu, în platoul emisiunii sale. Creatorul de modă a împlinit 54 de ani și a dat o mare petrecere în cinstea sa. Prietenii apropiați i-au fost alături creatorului de modă și i-au oferit cele mai calde urări.

Surpriza serii a fost momentul în care Cătălin Botezatu și Loredana s-au sărutat în văzul tuturor. Teo Trandafir a avut o reacție neașteptată cu privire la gestul celor doi și a vrut să afle dacă în spatele sărutului celor doi se află mai mult decât o simplă prietenie.

„Am senzația că mă traduci cu Loredana, pentru că am văzut niște imagini în care erați destul de apropiați. Dacă vrei să iasă cu păruială, tu spune-mi!”, i-a spus Teo Trandafir lui Cătălin Botezatu.

Designerul a declarat că Loredana îi este o foarte bună prietenă și că ea a insistat să cânte la petrecerea de ziua sa, deși el a invitat-o doar să se distreze. Creatorul de modă i-a recunoscut calitățile Loredanei și a lăudat-o pentru felul în care reușește să se adapteze în orice situație.

Citește și:

„Măi, pe Loredana nu te poți supăra. Este o artistă, este desăvârșită, o cunosc de atâția ani, iubesc ceea ce face. Vorbind de cântărețe, ea este una reală, adevărată, nu e un surogat, e un om adevărat, o prietenă adevărată. Am invitat-o la ziua mea, a zis: «Vin cu mare drag». După care a zis: «Cânt». Este minunată! Loredana a venit cu mine și la show-urile pe care le-am făcut la Paris, a cântat la Săptămâna Modei de la Paris, este internațională pentru că se adaptează”, a răspuns celebrul designer.

Teo Trandafir a continuat discuția, însă Cătălin Botezatu i-a răspuns foarte sigur pe el. Creatorul de modă i-a spus prezentatoarei tv că o poate săruta și pe ea, la fel cum a sărutat-o și pe Loredana.

„Da, v-am mai văzut în diferite circumstanțe apropiate”, a continuat Teo Trandafir.

Citește și:

„Da, eu încercam să te duc mai departe. Dar ce e? Eu o pup cu dragoste. Și pe tine să știi că te pot pupa cu aceeași dragoste, a nu se interpreta… Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi, nu dăm socoteală”, a răspuns Cătălin Botezatu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.