Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, deranjată de atitudinea lui Teo Trandafir în urma discuției despre relația sa cu Salman Khan

Iulia Vântur s-a arătat deranjată de discuția pe care a purtat-o cu Teo Trandafir despre relația pe care o are cu Salman Khan.

O discuție aprinsă între Iulia Vântur și Teo Trandafir în cadrul unei emisiuni tv a stârnit valuri de comentarii și speculații în mediul online. După ce săptămâna trecută au avut un schimb de replici referitor la viața personală a vedetei, Iulia Vântur a revenit cu declarații tranșante, încercând să pună punct unor discuții care i-au afectat intimitatea.

În cadrul emisiunii „Follow us” de la Kanal D2, Teo Trandafir i-a adresat mai multe întrebări Iuliei Vântur legate de relația acesteia cu celebrul actor Salman Khan, pe fondul speculațiilor privind o presupusă despărțire între cei doi. Deranjată de insistența prezentatoarei tv în a aduce în discuție viața sa personală, Iulia Vântur a exprimat clar și ferm că nu dorește să facă dezvăluiri în acest sens.

Citește și:

„Am fost invitată la o emisiune și am fost dezamăgită să constat că nu îmi e respectat dreptul de a spune cât și dacă vreau să spun mai multe despre viața mea personală”, a declarat Iulia Vântur într-un live pe Instagram după încheierea emisiunii.

Mai mult, vedeta a explicat că a considerat întrebările legate de viața sa privată inoportune și că ar fi preferat ca discuția să se axeze mai mult pe cariera sa profesională.

„Cea personală, așa cum spuneam, trebuie să fie la alegerea mea, cât vreau să vorbesc despre viața mea personală”, a adăugat vedeta care și-a construit o carieră și la Bollywood.

Pe lângă clarificările aduse în urma intervenției televizate, Iulia Vântur nu a ezitat să facă referiri și la Teo Trandafir.

Citește și:

„Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie, dar dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale.
Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia. Așa mi se pare corect. În momentul în care sunt în emisiuni TV și mă simt confortabil și că nu sunt împinsă să spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu să vorbesc, să fiu liberă, să nu ascund absolut nimic, să nu ascund realitatea așa cum e“, a mai dezvăluit ea.

Citește și:


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.