Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Dana Budeanu cu tatăl gemenelor sale? După divorț, vedeta și-a dorit să îi păstreze numele

Dana Budeanu este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, însă recent a vorbit despre relația pe care o are cu fostul ei soț, Radu Budeanu. Împreună, ei reușesc să ia cele mai bune decizii pentru fiicele lor.

Dana Budeanu este foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată. Gemenele ei, în vârstă de 18 ani sunt crescute de către ea, însă vedeta a ezitat întotdeauna să le publice chipul pe social media. Nici despre relația cu fostul ei soț și tatăl fetelor sale, Radu Budeanu nu se cunosc prea multe detalii.

Recent, Dana Budeanu a fost invitată în podcastul moderat de Ion Cristoiu, acolo unde a vorbit cu sinceritate despre divorțul de acum aproape 8 ani, de cel cu care și-a întemeiat o familie.

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, a fost întrebarea adtesată de Ion Cristoiu.

Citește și:

"Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a explicat vedeta, făcând referire la atelierul de rochii pe care îl deține.

Discuția pe această temă a continuat, iar Ion Cristoiu a vrut să știe cum se înțelege acum vedeta cu Radu Budeanu, cel care deține publicațiile cancan.ro, Gandul, ProSport și altele. Dana Budeanu a explicat că nu au existat niciodată neînțelegeri între cei doi privind educația gemenelor pe care le au împreună.

Nu, niciodată. (n.r. despre neînțelegerile existente între ea și Radu Budeanu) Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.