Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, despre vacanțele cu 3 copii mici. Ce a învățat vedeta din excursiile cu fiicele sale?

Laura Cosoi călătorește în locuri îndepărtate cu cele 3 fiice ale sale. Cu toate că reușește cu greu să găsească momente în care să se relaxeze, vedeta nu ar renunța pentru nimic în lume la acest obicei.

Laura Cosoi este o mămică împlinită, iar cele 3 fetițe ale sale o învață atât de multe lucruri despre ea însăși, dar și despre viață. Vedeta este o împătimită a vacanțelor exotice și nu ezită să le ia cu ea și pe cele 3 minuni ale sale și ale soțului ei, Cosmin.

Cu toate că cu greu găsește câteva clipe de relaxare doar pentru ea, Laura Cosoi alege întotdeauna să plece în vacanțe cu fetele ei. Vedeta s-a obișnuit în acest ritm și spune că învață să fie cea mai bună variantă a sa, atunci când se află în preajma celor mici.

”Calatoriile cu copiii nu sunt despre relaxare la soare (mai mult de 10 minute si uneori nici atat), despre mancatul la masa in liniste si pace, program pe care sa-l ai cum l-ai stabilit (in mare parte), ci mai ales despre disponibilitate, acceptare, descoperire, rabdare, intelegere, empatie, compasiune, iubire. Cred ca langa copiii nostri chiar devenim variantele noastre cele mai bune.

Citește și:

Bineinteles, asta dupa ce ne tavalim de cateva ori prin foc si simtim ca renastem ca pasarea Phoenix ori de cate ori ne inghitim cuvintele si „apucaturile” care ne vin de nu stiu unde. Dar si daca reusim este ca si cum nu am cazut dintr-un rollercoster nebun, care merge cu viteza luminii, fara centura si in care am stat mai mult cu capul in jos. Deci, una peste alta, viata cu copii e chiar frumoasa.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, secretul unei căsnicii fericite

Din anul 2015, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună 3 fete și se iubesc necondiționat. Împreună ei petrec mult timp și își doresc să fie aproape unul de celălalt.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele.

Citește și:

Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…”, a scris actrița pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.