Setari Cookie-uri

Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan la America Express?

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența de la America Express și a răspuns tuturor curiozităților fanilor. Artista a povestit și cum s-a înțeles cu Andeea Bălan, mai ales că multă lume se aștepta ca cele două să se certe în cadrul competiției.

America Express a fost o adevărată provocare pentru concurenți, care au trăit situații inedite și s-au confruntat cu lucruri care i-au făcut să iasă din zona de confort. Recent, Andreea Antonescu a vorbit despre experiența America Express văzută prin ochii ei, dar și cum s-a înțeles cu Andreea Bălan.

Cele două artiste au acceptat să meargă împreună în competiție, deși multă lume se aștepta la certuri în ceea ce le privește. Surpriza a fost ca Andreea Bălan și Andreea Antonescu să facă o echipă bună împreună și chiar să fie văzute ca unele dintre cele mai periculoase concurente, datorită reușitelor de pe traseu.

„Mi-am dat seama încă din start, încă de când am acceptat această provocare, că vom fi exact noi, cele de acum 20 de ani. Mă bazam că între timp am mai acumulat niște experiență de viață, am mai citit niște cărți amândouă, ne-am mai aliniat cu planetele și Universul, suntem mame.

Citește și:

Ne-au mai unit și alte experiențe grele, care ne-au arătat că indiferent de orice am fost una lângă cealaltă și ne-am susținut atunci când ne-a fost greu. Am bănuit că vor fi și episoade, secvențe, secunde mai dificile, dar ne-am bazat pe noi și am considerat că putem trece cu brio și peste situațiile mai puțin comode”, a mărturisit Andreea Antonescu, pe canalul său de Youtube, acolo unde a răspuns la întrebările venite de la fanii ei.

O altă întrebare care i-a fost pusă vedetei a fost legată de înlocuirea Andreei Bălan, dacă ar fi avut această posibilitate. Andreea Antonescu nu a stat mult pe gânduri și a spus că fratele ei ar fi fost cel pe care l-ar fi luat cu ea în competiție. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că cel cu care faci echipă într-un astfel de concurs trebuie să te cunoască foarte bine, iar tu să ai încredere totală în el.

Citește și:

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine.

Dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan.”, a mai spus artista.

Andreea Bălan, despre pregătirile de dinainte de concurs

Andreea Bălan a recunoscut că a refuzat ani la rând invitația de a participa la America Express, însă anul acesta a fost cel în care a decis să facă și acest pas. Vedeta s-a antrenat înainte de plecarea în America și a mers la sală pentru a se pregăti din punct de vedere fizic.

Citește și:

Mai mult, ea a urmărit și sezoanele trecute, pentru a-și da seama de anumite strategii.

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fii foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rând, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească.

Trebuie să lași brandul și numele acasă, iar acolo să fii nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute. Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută”, a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.