Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghecampf de ziua lui de nume! Cât de bine se înțeleg acum cei doi?

Anamaria Prodan a postat un mesaj cu ocazia zilei de nume a fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut publică o fotografie de familie cu cel cu care se află în continuare în proces.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat cu mare scandal, asta după ce antrenorul s-a îndrăgostit nebunește de Corina Caciuc, cu care și-a întemeiat o nouă familie. Impresara a suferit enorm în urma dezamăgirii, însă, cu toate acestea, ea are în continuare lucruri frumoase de spus celui cu care s-a iubit timp de peste 10 ani.

Lumea Mondenă a fost șocată când au apărut în presă imaginile în care impresara și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în mijlocul străzii. După o poveste de dragoste ca în filme, cei doi au recurs la violențe și jigniri, chiar în văzul tuturor. Durerea din sufletul impresarei a trecut, iar acum Anamaria Prodan privește împăcată către trecut.

Recent, chiar în ziua de Florii, ea a postat pe InstaStory o imagine în care este înfățișat Laurențiu Reghecampf alături de fiul celor doi, Bebeto. Impresara i-a urat "La mulți ani!" fostului ei soț, care și-a petrecut ziua de nume alături de actuala sa parteneră de viață.

Citește și:

„Să trăiți cu numele 10000 de ani", a fost mesajul Aneimaria Prodan pentru Reghecampf.

Anamaria Prodan își dorește ca procesul să se încheie

Anamaria Prodan a menționat că nu i-a cerut pensie alimentară fostului ei soț. Mai mult, ea a declarat că Reghecampf este cel care a deschis procesul la tribunal, pentru desfacerea căsătoriei și pentru stabilirea unui program de vizită pentru fiul său, Bebeto.

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.