Setari Cookie-uri

Primele imagini cu băiețelui Magdei Pălimariu! Micuțul Axel a împlinit 7 luni: Este fericirea mea supremă!

Magda Pălimariu a postat primele imagini cu chipul băiețelului ei, care, recent, a împlinit 7 luni. Uite cât de drăgălaș este micuțul Axel!

Magda Pălimariu este o mămică fericită și împlinită. Vedeta tv s-a mutat în Norvegia alături de soțul ei, afaceristul Ionuț Eriksen, acolo unde trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din iubirea lor s-a născut Axel, băiețelul pe care Magda l-a așteptat cu mult drag în viața sa.

Prezentatoarea meteo a dorit să păstreze discreția cu privire la chipul micuțului său și i-a acoprit fața în fiecare poză pe care a postat-o pe social media. Recent, frumoasa mămică i-a dezvăluit chipul fiului său, cu ocazia împlinirii a 7 luni de viață.

Micuțul Axel este un băiețel adorabil, care îi aduce multă împlinire mamei sale, așa cum și Magda a declarat într-o postare emoționantă pe social media.

„Dragălașul acesta mic a împlinit azi 7 luni. Nu îmi vine să cred ce repede crește, nu îmi vine să cred că deja silabisește și chiar rostește cuvinte scurte, vrea să stea singurel în picioare, deși nu are echilibrul necesar să stea fără ajutor (el crede însă că poate să facă orice singure.

Citește și:

Este fericirea mea supremă când mă trezesc dimineața și primul lucru pe care îl face, este să îmi zâmbească cât poate de tare.☺️Îi place muzică, mă urmărește atent când îi cant, ba chiar încearcă să și danseze :)) și câte și mai câte aș putea să scriu despre minunea asta de copilaș drăgălaș.? Aksel, ești minunea și împlinirea viețîi mele, te iubesc infinit și sunt tare mândra de ține, că deja ești foarte, foarte ambițios și năzdrăvan! Mulțumesc Doamne!!! M-ai binecuvântat cu o minunăție de băiat!! #mylove #7months #myhappiness #myall”, a transmis Magda Pălimariu, pe pagina ei de socializare.

Magda Pălimariu, naștere după două zile de travaliu

La 42 de ani, Magda Pălimariu a născut natural, în Norvegia, după 2 zile de travaliu. Vedeta a recunoscut că a fost o naștere dificilă, mai ales că nu știa la ce să se aștepte.

Citește și:

"Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie, pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a spus vedeta, acum ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.